Massages


Binnen Ayurveda is het heel gebruikelijk en wenselijk om regelmatig massages te ondergaan. Het doel van een ayurvedische massage is om energie te geven en lichaamscellen te voeden en te repareren. Met een goede massage kunnen de volgende resultaten geboekt worden:

  • Algehele intense ontspanning
  • Verkrijgen van geestelijke ontspanning (stress, hoofdpijn)
  • Verhogen van de weerstand
  • Verbeteren van de bloedcirculatie
  • Bevorderen van een goede nachtrust
  • Versoepelen van spieren en gewrichten
  • In balans brengen van de drie dosha’s

Er wordt gebruik gemaakt van een goede kwaliteit warme (kruiden)olie die organisch is geteeld. Belangrijk, want voor de huid geldt hetzelfde als voor wat je in je mond steekt. Je huid is immers je grootste orgaan.

Kosten :   ruim een uur : € 80,00


Nieuw : Zeer ontspannende Ayurvedische voetmassage met de Kansu-bowl.

In de Ayurveda wordt voetmassage traditioneel uitgevoerd met een Kansu-bowl. Deze metalen bol heeft anti-bacteriele eigenschappen en absorbeert overmatige hitte uit het lichaam. De behandeling kan een diepere slaap bevorderen, stress, depressie en angst verminderen. Het verbetert het concentratievermogen en werkt erg verzachtend bij vermoeide en branderige ogen. Deze massage stimuleert de bloedcirculatie en zorgt bovendien voor een vrijere stroming van onze belangrijke levensenergie, Prana.

Kosten:   ruim half uur: € 44,00


Ontgiften :  de Agnifabriek biedt ook een reinigende massage aan, genaamd Udvartana. Het lichaam wordt behandeld met een ayurvedische poeder die zeer rijk is aan mineralen en meerdere reinigende kruiden. Deze droge massage heeft een uittrekkende werking op de huid en werkt op deze manier mee aan de grote ‘schoonmaak’. Trakteer jezelf eens op zo’n behandeling en ervaar hoe weldadig dit voor lichaam en geest is.

Kosten: een uur  € 75,00


Benieuwd hoe men mijn massages heeft ervaren? Hier lees je de reacties van anderen.