Voedingsadviezen


Ayurveda respecteert dat ieder mens uniek is en stelt dat wat we zouden moeten eten om gezond te zijn en te blijven, afhankelijk is van onze constitutie. ‘Melk is niet goed voor elk’, zoals melkfabrieken ons vroeger wilden doen geloven. En, hoe gek het ook klinkt, voor de een is een salade wel gezond, maar voor de ander minder.

Iedereen heeft baat bij individuele voedingsadviezen. Eten op een manier die past bij je lichaam ondersteunt de gezondheid. Klachten zoals bijvoorbeeld maagzuur, een opgeblazen gevoel of energietekort kunnen verminderen of zelfs verdwijnen wanneer je aanpassingen maakt in je dagelijkse leef- en eetpatroon. Dat hoeft lang niet altijd ingewikkeld of onpraktisch te zijn. Zelfs kleine aanpassingen kunnen al verbeteringen veroorzaken. Wat wel belangrijk is, is goed uit te zoeken wat past bij jouw lichaam en geest. Daar kan de Agnifabriek bij helpen.

Werkwijze

Wij laten je eerst een constitutietest invullen. Deze geeft uitsluitsel over jouw specifieke constitutietype. Vervolgens gaan we in gesprek. Naar aanleiding van de test en de extra informatie stellen wij een voedingsadvies op. Hier kun je thuis mee aan de slag. Daarna volgt, indien gewenst, een vervolgconsult waarin we de ervaringen en voorlopige resultaten bespreken en eventueel aanvullende adviezen verstrekken.

Kosten

  • Eerste consult (1 uur): € 65,=
  • Vervolgconsult (30 minuten): € 35,=