Ervaringen


Ben je benieuwd naar de reacties van anderen? Hier lees je hoe men mijn behandelingen of voedingsadviezen heeft ervaren. Laat het me ook weten als jij een ervaring hebt, dan zet ik deze er graag bij!

José – Oktober 2018

Het begint al met de mooie, kalme ruimte waar de behandeling plaatsvindt. Ik kies bijvoorkeur voor de massage, stoombad en lunch omdat alles zó genieten is. Onder de bekwame handen van Sylvia bestaat er even helemaal niets. In de stoomcabine trekt de warme olie nog meer in je huid en ontspannen de spieren nog eens extra. Tja en dan is het gelukkig nog niet afgelopen want dan heeft Sylvia een Koninginnelunch gemaakt, hoe omschrijf je zo’n smaakbeleving?!  Ik waan me iedere keer in een paradijs waarin ik weer een stukje hemel heb aangeraakt.


“Ik waan me iedere keer in een paradijs waarin ik weer een stukje hemel heb aangeraakt. “


Chantal – December 2018

Ik was in december bij Sylvia voor een massage en lunch. Het was een verrassing van mijn vriend en ik wist van tevoren niets. Het bleek een prachtig cadeau. Sylvia weet ongelofelijk veel over Ayurveda, de massage was zeer ontspannend met heerlijk geurende olie. De stoomcabine daarna is een aanrader. Tot slot had Sylvia een lekkere lunch verzorgd. Sylvia heeft me in de watten gelegd!


” Sylvia weet ongelofelijk veel over Ayurveda, de massage was zeer ontspannend met heerlijk geurende olie.” 


Evelien – Januari 2019

Heerlijk, op een maandagochtend samen met een vriendin, een ayurvedische massage bij Sylvia in Laren. Een hartelijk en warme ontvangst als eerste, als Sylvia ons verwelkomt bij de deur. Even een kopje thee met een aantal korte vragen (als je vaker bent geweest natuurlijk), het wordt  iets langer als je voor de eerste keer komt, dan wordt er door Sylvia bekeken welke dosha het beste jouw type omschrijft.
Daarna naar de fijne en warme ruimte waar de massagetafel al klaar staat. Er zijn meerdere varianten van massages. Ook kun je kiezen, met en zonder voetenmassage. Wij waren deze keer samen, dus het werd zonder voetenmassage, vond ik stiekem wel jammer want de voetenmassage is over-heerlijk. Dan ben je al zo ontspannen dat de lichaamsmassage nog meer effect heeft.
Beiden hebben wij een voortreffelijke lichaamsmassage mogen ondergaan met heerlijke warme olie, die dan op een zeer fijne en subtiele wijze op je lichaam wordt uitgesmeerd en in gemasseerd. Daarna val je (bijna) in slaap met op de achtergrond heerlijk rustige muziek, die het geheel nog meer ontspannen maakt. (Dat alles duurt ca 1 uur. Met de voetenmassage is het 1,5 uur.)
Je mag praten, je mag stil zijn, alles is mogelijk. Daarna hebben wij samen van een overheerlijke lichte en smakelijke Ayurvedische lunch mogen genieten. En als je eenmaal hebt mogen genieten van deze zeer ontspannen massages, zowel voeten- als lichaam, dan wil je elke maand dit gevoel weer krijgen. Je gaat als herboren naar huis.
Sylvia, het was weer een heerlijk genieten. Dank je wel.


“En als je eenmaal hebt mogen genieten van deze zeer ontspannen massages, zowel voeten- als lichaam, dan wil je elke maand dit gevoel weer krijgen. Je gaat als herboren naar huis.” 


Sylvana – Januari 2019

De afgelopen maanden heb ik elke maand een ayurvedische oliemassage ontvangen van Sylvia. Heerlijk even tot rust komen en verwend worden en daarna gegrond en ontspannen naar huis. Sylvia neemt de tijd voor je en stemt de olie en massage op jou wensen en/of klachten af. De ruimte waarin de massage wordt gegeven is ook heel erg prettig. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!


“Heerlijk even tot rust komen en verwend worden en daarna gegrond en ontspannen naar huis.”


Charlotte – Maart 2019

Onlangs kreeg ik een heerlijke ayurvedische massage van Sylvia. Sylvia neemt echt de tijd voor je en stemt de massage af op jou als persoon. Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen heb gevoeld als tijdens en ná deze massage. De rest van de week bleven de effecten van de massage behandeling nog merkbaar: mijn spieren waren losser en ook mentaal bleef de rust goed hangen. Veel dank Sylvia, het was geweldig!


Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen heb gevoeld als tijdens en ná deze massage.