Ervaringen


Ben je benieuwd naar de reacties van anderen? Hier lees je hoe men mijn behandelingen of voedingsadviezen heeft ervaren. Laat het me ook weten als jij een ervaring hebt, dan zet ik deze er graag bij!
Marieke-juni 2022

Wat een fijne ervaring om een totale lichaamsmassage te ervaren. Totale ontspanning en dat was hard nodig in deze drukke tijd aan het eind van het schooljaar. Bovendien heel goed geslapen! Dit is zeker voor herhaling vatbaar !!


Totale ontspanning en dat was hard nodig


Jolande – oktober 2021

Heel fijn om deze kookworkshop in jouw sfeervolle huis te mogen doen. Bij aankomst denk je al hier heb ik zin in. Super bedankt voor hoe je het doet. Het kan zo maar een vervolg krijgen.


“Bij aankomst denk je al hier heb ik zin in”


Cora- oktober 2019

Deze week een heerlijke voetreflexzone-massage gehad van Sylvia. Het begon met de prachtige entourage, zowel binnen als buiten, die al weldadig op zich is. Dan nog wat verwennerij, voetenbad, kopje thee, dadelballetje en het kan beginnen: voeten aan Sylvia geven en het ontspannen gaat vanzelf. Ik vond het niet alleen heel fijn om te ervaren, maar ook om te weten dat de balans tussen organen onderling zich kan verbeteren of herstellen en……het werkt aardend, wat voor mij wel nodig is. Ook werd ik me bewust dat ik bepaalde spieren verder kon ontspannen dan ik gewend was, wat de doorstroming van de energie natuurlijk bevordert. Ik neem mij voor dit vaker te doen !!!


“de balans tussen organen onderling verbetert of herstelt zich ……het werkt aardend, wat voor mij wel nodig is” 


Naomi van Duijn, Amsterdam- september 2019

Wat een weldadige behandeling. Ontzettende verwennerij van begin tot eind. De gezellige  sfeer en haar warme persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt. Sylvia geeft een ontspannende massage met heerlijke oliën. Als afsluiting had ik een Ayurvedische maaltijd door haar zelf klaargemaakt. Je merkt aan alles dat zij dit met liefde doet. Daarbij deelt zij ook haar kennis en passie voor de Ayurveda. Een echte aanrader


“De gezellige  sfeer en haar warme persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt.”


Evelyn-Mei 2019
Net terug van een geweldige Ayurvedische kookvakantie in Zuid Limburg waarbij Sylvia de Ayurveda specialiste was. Ze heeft elke dag een lezing voor het gezelschap verzorgd en daarnaast deed ze massages en constitutie consulten. Ik heb mogen genieten van een heerlijke Ayurvedische massage en een voetmassage met de Kansu bowl, ook een bijzonder prettige ervaring! Ze heeft een goed verhaal te vertellen over de gezondheid- en voedingsleer. Ik heb enorm veel opgestoken over de dosha’s, goede gewoonten, werking van kruiden en oliën. Sylvia is een duidelijke verteller en is heerlijk relativerend. Ze kan de Ayurveda goed naar deze tijd brengen en dat is erg fijn voor wie het praktisch wil toepassen in het drukke dagelijkse bestaan.

“Sylvia is een duidelijke verteller en is heerlijk relativerend. Ze kan de Ayurveda goed naar deze tijd brengen”


Marly-April 2019

Afgelopen vrijdag op een mooie zonnige dag naar Laren gefietst.  Via de bosrand en de heide vanaf station Hilversum.De fietstocht eindigde in de prachtige tuin van Sylvia.  Waar de kruidentuin al ligt te wachten tot de zomer komt. Sylvia trakteerde ons op een heerlijke massage.  Met zorg uitgevoerd met een lekkere olie.  En na de stoomcabine volgde een heerlijke lunch. Echt een aanrader! In balans qua smaak en aankleding. Kortom genieten.


“Echt een aanrader! In balans qua smaak en aankleding.”


Martje-April 2019

Vandaag met vriendin Marly een bijzondere ‘verwenervaring’ gehad bij Sylvia:
Na een gastvrije en warme ontvangst op een mooie en super verzorgde plek, kregen we na elkaar een deskundige ayurvedische massage. Daarna in de stoomcabine. Dat versterkte het toch al fijne resultaat van de massage. Na wat relaxen met een kopje thee, wachtte ons een lekkere ayurvedische lunch. Van binnenkomst tot aan vertrek werden we omringd door de goede zorgen van Sylvia. Wat voelden we ons verwend! Ook na,de massage voelden we ons heel goed. De massage had duidelijk veel effect. We komen graag nog eens terug.


“De massage had duidelijk veel effect. We komen graag nog eens terug”


Charlotte – Maart 2019

Onlangs kreeg ik een heerlijke ayurvedische massage van Sylvia. Sylvia neemt echt de tijd voor je en stemt de massage af op jou als persoon. Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen heb gevoeld als tijdens en ná deze massage. De rest van de week bleven de effecten van de massage behandeling nog merkbaar: mijn spieren waren losser en ook mentaal bleef de rust goed hangen. Veel dank Sylvia, het was geweldig!


“Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen heb gevoeld als tijdens en ná deze massage.”


Evelien – Januari 2019

Heerlijk, op een maandagochtend samen met een vriendin, een ayurvedische massage bij Sylvia in Laren. Een hartelijk en warme ontvangst als eerste, als Sylvia ons verwelkomt bij de deur. Even een kopje thee met een aantal korte vragen (als je vaker bent geweest natuurlijk), het wordt  iets langer als je voor de eerste keer komt, dan wordt er door Sylvia bekeken welke dosha het beste jouw type omschrijft.
Daarna naar de fijne en warme ruimte waar de massagetafel al klaar staat. Er zijn meerdere varianten van massages. Ook kun je kiezen, met en zonder voetenmassage. Wij waren deze keer samen, dus het werd zonder voetenmassage, vond ik stiekem wel jammer want de voetenmassage is over-heerlijk. Dan ben je al zo ontspannen dat de lichaamsmassage nog meer effect heeft.
Beiden hebben wij een voortreffelijke lichaamsmassage mogen ondergaan met heerlijke warme olie, die dan op een zeer fijne en subtiele wijze op je lichaam wordt uitgesmeerd en in gemasseerd. Daarna val je (bijna) in slaap met op de achtergrond heerlijk rustige muziek, die het geheel nog meer ontspannen maakt. (Dat alles duurt ca 1 uur. Met de voetenmassage is het 1,5 uur.)
Je mag praten, je mag stil zijn, alles is mogelijk. Daarna hebben wij samen van een overheerlijke lichte en smakelijke Ayurvedische lunch mogen genieten. En als je eenmaal hebt mogen genieten van deze zeer ontspannen massages, zowel voeten- als lichaam, dan wil je elke maand dit gevoel weer krijgen. Je gaat als herboren naar huis.
Sylvia, het was weer een heerlijk genieten. Dank je wel.


“En als je eenmaal hebt mogen genieten van deze zeer ontspannen massages, zowel voeten- als lichaam, dan wil je elke maand dit gevoel weer krijgen. Je gaat als herboren naar huis.” 


Sylvana – Januari 2019

De afgelopen maanden heb ik elke maand een ayurvedische oliemassage ontvangen van Sylvia. Heerlijk even tot rust komen en verwend worden en daarna gegrond en ontspannen naar huis. Sylvia neemt de tijd voor je en stemt de olie en massage op jou wensen en/of klachten af. De ruimte waarin de massage wordt gegeven is ook heel erg prettig. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!


“Heerlijk even tot rust komen en verwend worden en daarna gegrond en ontspannen naar huis.”


Chantal – December 2018

Ik was in december bij Sylvia voor een massage en lunch. Het was een verrassing van mijn vriend en ik wist van tevoren niets. Het bleek een prachtig cadeau. Sylvia weet ongelofelijk veel over Ayurveda, de massage was zeer ontspannend met heerlijk geurende olie. De stoomcabine daarna is een aanrader. Tot slot had Sylvia een lekkere lunch verzorgd. Sylvia heeft me in de watten gelegd!


” Sylvia weet ongelofelijk veel over Ayurveda, de massage was zeer ontspannend met heerlijk geurende olie.” 


José – Oktober 2018

Het begint al met de mooie, kalme ruimte waar de behandeling plaatsvindt. Ik kies bijvoorkeur voor de massage, stoombad en lunch omdat alles zó genieten is. Onder de bekwame handen van Sylvia bestaat er even helemaal niets. In de stoomcabine trekt de warme olie nog meer in je huid en ontspannen de spieren nog eens extra. Tja en dan is het gelukkig nog niet afgelopen want dan heeft Sylvia een Koninginnelunch gemaakt, hoe omschrijf je zo’n smaakbeleving?!  Ik waan me iedere keer in een paradijs waarin ik weer een stukje hemel heb aangeraakt.


“Ik waan me iedere keer in een paradijs waarin ik weer een stukje hemel heb aangeraakt. “